home wat waar wie
Westerdreef 9,
2151 BR Nieuw-Vennep
 
Postbus 68,
2150 AB Nieuw-Vennep
 
tel 0252 53 60 60
info@alexstudioos.nl
Alex Studio Service... al 35 jaar uw retailspecialist

Vormgeving en prepress
Met onze jarenlange ervaring op het gebied van creatieve én technische dtp garanderen wij u de hoogst haalbare kwaliteit. Onze vormgevers zijn in staat om uw wensen te vertalen naar uitgekiend drukwerk.

Drukwerk
Door ons netwerk van contactpersonen en rotatiedrukkerijen binnen heel Europa kunnen wij ieder gewenst drukwerk leveren. Vanaf het begin begeleiden wij het complete trject: van controles
aan de pers tot een vlekkeloze levering. En altijd tegen zeer concurrerende prijzen.

Alex Fotostudio.. 1000 m2 professionele vakfotografie
Alex Fotostudio is een professionele fotostudio in het hart van de randstad op nog geen 15 kilometer van Schiphol. We werken met een team allround vakfotografen en trafficmedewerkers en hebben de beschikking over zo’n 800m2 werkruimte waarvan 225 m2 daglichtstudio. Daarmee behoort het al ruim 35 jaar tot de grotere fotostudio’s van Nederland.
Kenmerk van Alex Fotostudio is het vermogen actief mee te denken met de klant. Met flexibiliteit, vakmanschap en een volledig gedigitaliseerde workflow garanderen wij u topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Kijkt u zelf maar!

Alex XL... extra large printing & digitaal drukwerk
ALEX XL is een printbedrijf dat zich bezig houdt met groot formaat digitale prints voor zowel binnen als buiten, met een gewaarborgde FOGRA39-L standaard. Hiermee kunnen wij ook gecertificeerde kleurproeven garanderen. Wij leveren prints op diverse materialen in formaten tot 160 cm breed en bijna oneindig lang. Wij leveren snel en voordelig uw complete POS pakket. Van raambiljet tot plafondbord, van prijskaarten tot prijsstickertjes.
Bezoek onze website voor een vrijblijvende offerte